Помните ли онези дни, когато интернет не съществуваше? Когато не знаехме какво е това браузер, табове, нито пък комбинацията контрол, алт, дилийт ни говореше нещо?  Ако си спомняте това, значи не сте забравили и че по онова време децата се забавляваха и учеха по съвсем различен начин.

И все пак от някогашните хлапаци, чертаещи с моливче пътя на мишленцето в лабиринта /на най-обикновена хартия/, излязоха страхотни икономисти, учени, бизнесмени, преподаватели – все достойни хора със забележителен умствен капацитет.

Старомодната офлайн игра Бегач в Лабиринт ни връща точно там – в онова прекрасно време, за да ни потопи в света на детството, да ни зареди с невероятни емоции и възроди куп мили спомени!

Играта е структурирана така, че да предлага разнообразни варианти с различни нива на трудност, за да подпомогне децата да напредват неусетно и без усилия да стават все по-добри и по-добри.

А за да бъде удоволствието пълно, в някои от нивата са предвидени и врагове! Защото това не са обикновени лабиринти, а истински „екшън игри“, които малките палавници толкова много обичат.

В центъра на забавлението е задачата да се освободи сладката катеричка, която се нуждае от помощ. Но за да се случи това, децата трябва да намерят ключа и изхода. Разбира се, всяко геройство бива възнаградено – съберете 3 звезди и преминете на следващото ниво!

Бегач в Лабиринт 2D: Старомодна Офлайн Игра развива безценни умения

Умение за създаване на план

Всеки лабиринт е преди всичко план. Следователно детето се научава да работи по план – умение, което е от изключително значение за успешното му по-нататъшно развитие.

Разширяване на зрителното поле

Преминаването през лабиринта изисква разширяване на зрителното поле, тоест малчуганите се научават да виждат не само част от лабиринта, а цялостната му картина. Това е от огромно значение при формирането на умения за четене.

Тренира вниманието

При решаването на лабиринта детето тренира вниманието си, тъй като трябва да „държи в главата си“ няколко възможни варианта за решение едновременно и да избере правилния от всички възможни.

Умения за преодоляване на препятствия

От психологическа гледна точка, при игра с лабиринта, детето придобива опит и развива умения за преодоляване на препятствия в стремежа си за постигане на целта  – нещо, което се отразява положително върху формирането желание за успех и стремеж към напредък.

 

Бегач в Лабиринт 2D: Старомодна Офлайн Игра – защо си струва да я имаме?

Бегач в Лабиринт 2D: Старомодна Офлайн Игра със сигурност ще допадне много на вашето дете. Освен прекрасните емоции, неусетното обучение и овладяване на ценни умения, тя носи и нещо друго, не по-малко важно – морално удовлетворение от извършено добро дело.

Защото спасението на катеричката, изпаднала в беда, е истински подвиг.

А знаем, че всяко дете мечтае да бъде герой. Подарете му тази възможност и то ще бъде най-щастливо на света!

Източник https://metatransapps.com