Дантелените тоалети винаги са много женствени и като правило се свързват с вечерни излизания. И ние предлагаме примери за ежедневна визия, както и разберете как и с какво да носите такива рокли.

Дантелени рокли за всеки ден:

Дантелените дрехи могат да бъдат избрани за всеки стил и вкус, но първо трябва да научите за някои от нюансите. Предлагаме Ви да разберете какво да носите с дантелена рокля и коя е по-добре да изберете, за да бъдете винаги най-модерните.

9 съвета и стилни примера за вашето вдъхновение!

Такива рокли са доста самодостатъчни. Те не изискват допълнителни детайли и декорации, така че основното е да не претоварвате изображението със закачливи аксесоари.

Ежедневната рокля с семпла кройка трябва да бъде допълнена с лаконична чанта и обувки на нисък ход

Ако искате ретро визия, изберете обувки и аксесоари в бежови и светлокафяви нюанси.

За да създадете аристократична визия с малка черна дантелена рокля, са подходящи висококачествени бижута с лаконичен дизайн и кожени обувки.

Контрастните аксесоари са подходящи за леки дантелени модели, но е по-добре да са едноцветни

За да не изглежда вулгарно, стилът трябва да бъде прост и сдържан.

Непрозрачна рокля-калъф с дължина до коляното в успокояващи цветове е идеална за посещение в офиса. Ако го комбинирате с яке, можете спокойно да отидете на делова среща.

Дългите ажурни модели могат да бъдат не само вечерни. За ежедневни разходки е подходяща свободна кройка в светли нюанси

Стройните момичета могат да носят леки, плътно прилепнали рокли, а буйните дами трябва да дадат предпочитание на плътната дантела, която лежи по тялото без гънки.

Някога беше напълно неприемливо да се комбинира рокля с кецове или маратонки. Сега тази опция е напълно приемлива. Основният въпрос е да изберете правилния тандем, от който да получите стилен, ненатрапчив лък.

Има тънка граница между модерна комбинация и тотален лош вкус. За да не изглеждате нелепо, предлагаме няколко съвета + успешни изображения:

разгледайте материалите. С леки летни дрехи носете къси платнени кецове, с тежки топли тоалети – по-масивни обувки;

по-добре е да изберете обувки, които да съответстват на роклята. Така няма да сбъркате и изображението няма да претовари;

белите маратонки са почти универсални и ще бъдат чудесно допълнение към много стилове рокли;

черните на пръв поглед също са универсални, но в летните горещини и под леки тоалети ще изглеждат странно;

някои спортни обувки визуално скъсяват краката. Ако растежът е кратък, тогава внимателно изберете горната част или откажете такъв експеримент;

момичетата дори успяват да комбинират вечерни и сватбени рокли с кецове. За това средата не трябва да бъде твърде консервативна, а самото момиче трябва да има перфектен вкус и нестандартно мислене;

сега жените носят спортни обувки с различни модели и стилове на рокли: с деним, с мини рокли, с дължина до пода, с рокля-звънец, с разкроена, прилепнала … всяка комбинация може да бъде приемлива.

Не се страхувайте, Бъдете по-смели!