Вероятно всеки от нас вече е разбрал колко бързо парите ни понякога могат да се разпиляват. Колкото по-възрастни сме, толкова по-трудно ни е да се справим с наплива от задължения, които ни нападат постоянно – покупка или ремонт на кола, необходимостта от закупуване на по-голяма, поради разширяването на семейството, ремонт, покупка на апартамент, ваканционен или зимен лагер за деца, легло за бебе или пособия и дрехи за училище – списъкът с нещата, за които имаме нужда от пари през цялата година, е бездънен кладенец. Бързите кредити са начин за справяне точно с такива ситуации.

Какво ни убеждава да вземем кредит до заплата?

Може би най-често посочената причина за ползване на заеми до заплата е бързината, с която те са в състояние да ни дадат необходимите пари. Не сме принудени да бягаме от банка на банка и понякога да чакаме на наистина дълги опашки. Сред предимствата на бързите кредити са още: липсата на проверка в регистрите на длъжниците, както и възможността за намиране на безплатен заем в случай на навременно погасяване при първия заем до заплата. Както показва статистиката, българите са доволни от офертите, които им дават небанковите институции. Това личи и от броя на кредитните институции, които нарастват.

Минимални формалности

Заемите до заплата са надеждни и успешни най-вече поради малкия обем формалности и нищожния брой условия, които трябва да бъдат изпълнени, за да получим сумата, която ни интересува. Повечето институции днес предлагат за получаване на искания заем чрез попълване на прост онлайн формуляр, който отнема само няколко минути и изисква само основни данни. Противно на банковите разпоредби и ограничения и времето, необходимо за обработка на заявлението, това е наистина приятна алтернатива.

Оферти и за длъжници

Не всеки има шанс да получи банков заем, ако кредитната му история не е била твърде ярка преди. Банките винаги се съобразяват с регистъра на първо място, но при банковите институции е различно – някои заеми до заплата се предлагат без проверка, като същевременно са шанс за получаване на необходимата финансова инжекция в брой. Така че, ако предишните ни заеми не са се получили, сега имаме втори шанс.