облагороди имота си

Може би не са малко тези от вас, които се чудят как да облагородят своят двор

Това не е трудна задача, особено, когато знаете какво правите. Не са ви нужни купища пари за да направите своят двор център на квартала. Тези съвети могат да бъдат използвани и за между блоковите пространства във всеки един квартал в страната. Чрез хранилка за катерици, няколко растения и храсти и терариум за цветя, вие можете да създадете истинска наслада за очите.

Чудесен начин за използване на старите мебели, като шкафове, канапета и дори кухненски уреди е използването им и интегрирането им в зелената част от имота или пред блока. Използването на стари мебели и музикални инструменти и хит в озеленяването по цял свят. Трябва да бъдете креативни и да правите с тези мебели, това, което ви се иска, когато говорим за озеленяване и повторната им употреба. Можете дори да не се ограничавате само до тези мебели, но дори да използвате стари варели или бидони. Всеки от тях можете да запълните с пръст и да засадите в него цветя. Поставянето на растения и в старите мебели също може да бъде чудесно. Пред блока можете да поставите и Хотели за насекоми. Снабдете се с красиви цветя от близките цветарски магазини, там вариантите пред вас са много. В последствие направете терариум за цветя.

Ако имате големи дървета в своят двор или пък пред блока си, то можете върху тях да поставите хранилка за катерици

Чрез хранилки за птици вие можете да помогнете на много пернати да намерят дом, да създадат поколение. Наградата за вас ще бъдат прекрасните звуци, които ще чувате от тях. Създаването на алпинеум пред блока или в двора и слагането на къща за заек около него, може да направи така, че да успеете да постигнете истинска наслада за окото и да се превърнете в хит в квартала.