Преди години да поръчаш и получиш български книги в Германия е било равно на мисия невъзможна. Благодарение на развиващите се технологии и множеството куриерски фирми това вече е повече от възможно. Не трябва да оставяме на последно място и труда положен от страна на екипа на магазин БългаранЪ. Те се грижат всички ние българите, които живеем на територията на Германия да получаваме най-новите български книги директно до нашата врата. Всички ние сме се чудили как това може да се случи, но то вече е факт и му можем да му се насладим изцяло. Както всички знаем голяма част от българите, които живеят в Германия обичат да четат български книги.

Както вече споменах вече не е никак трудно да се сдобием с най-новите български книжни заглавия независимо къде живеем на територията на Германия. В БългаранЪ ще откриете както най-новите книги излезли на българския пазар така и стари заглавия, които е много трудно да бъдат открити на други места. Също така, ако не откривате търсеното от вас заглавие, винаги можете да ги попитате и те ще се опитат да го намерят специално за вас. В магазина ще откриете книги в най-различни категории от хиляди различни автори. Към момента каталога им надхвърля 25,000 книги, но трябва да имате в предвид, че ежедневно се добавят нови заглавия.

Поне според мен няма по-хубаво от това да зная, че мога да получа търсената от мен книга в Германия без да ангажирам роднини и приятели, които да я закупят и изпратят. Сега имам свободата да седна пред компютъра и да си избера нужното ми четиво. Винаги можете да разчитате на БългаранЪ, че те ще обработят и подготвят поръчката ви в най-кратки срокове а след това ще я доставят директно до вашата врата в Германия. Всички ние трябва да сме благодарни на развиващите се технологии, които ни спестяват време, но и не доставят удоволствие.