Работите в сферата на миглопластиката, но смятате, че има още какво да научите? Е, определено винаги има какво още да се научи. Женя Мянкова знае това, но със сигурност знае и някои експертни техники, на които е готова да ви научи. Това е нейният курс по миглопластика за напреднали „Руски обем“.
https://myankova.com/obucheniya

Женя е дългогодишен професионалист в индустрията за разкрасяване. Тя е преминала през множество обучения и голяма доза саморазвитие, за да достигне до етап на високо експертно познание. Също вижда, че индустрията в страната ни не е развита до максимума си, главно поради липсата на богата база за обучение и развитие на професионалисти, които да дадат най-добрите резултати на своите клиенти. Тя, обаче, иска да подобри и поправи това, като внесе и най-съвременните познания и техники в страната ни и научи колкото може повече професионалисти да ги прилагат, за да се издигне развитието на бранша в България.

С тази цел Женя създава няколко курса по миглопластика, които лесно и удобно можете да разгледате на myankova.com. Сред тях има и такъв за начинаещи. Фокусът на днешната статия, обаче, е курсът за напреднали.

Той се провежда в град Варна и, при желание от страна на курсиста и по лична уговорка, може да бъде проведен съгласно индивидуалния ви график. Той разглежда основите на това какво представлява руски обем и по какъв начин се достига до перфектни резултати при използването му. Заложена е основна теория за анатомия и физиология на миглите, същността на руския обем, какви видове мигли и пинсети съществуват. Разбира се, това не е всичко, а е основата, която се допълва с отстъпа, миглената линия, как се използва по различни техники лепилото, как се работи с вътрешния и външния ъгъл, как да моделираме окото и много друга информация. Естествено, всичко това няма да остане чиста теория, тъй като в курса е заложена и богата практическа част с отработка върху модел. При желание от страна на курсиста може да се доплати за допълнителни часове по практика.

Самото обучение се провежда в рамките на два дни и включва богата практическа част на малки групи, за да може всеки да получи индивидуални насоки и съвети. Научава ви на тайните на миглопластиката, които да ви помогнат да се превърнете в перфектния професионалист, който знае тънкостите и специалните техники на занаята.

Същевременно, за да ви помогне допълнително да развивате възможно най-първокласна дейност, на myankova.com фигурира и онлайн магазин за материали за миглопластика. Те са висококачествени продукти от международно признати доставчици, в чиито отлични характеристики можете да сте напълно сигурни. Това включва мигли, разбира се, заедно с други материали, като лепила, пинсети и помощни пособия. Фигурират няколко промо пакета за онези сред вас, които искат да се оборудват пълно и цялостно на по-изгодни цени.

Общо взето, с предложенията на Женя получавате всичко, което ви трябва, за да развивате дейност от най-висока класа на територията не само на страната ни, но и в чужбина. Опитът и уменията, които ще придобиете с курсовете ѝ, са на международно ниво и отговарят на най-строги стандарти. Те позволяват на всеки да стане експерт в тази област и да предостави възможно най-добри резултати на клиентите си.