Обичате да сте стилни и в крак с модата. Тогава предлагам ви да пробвате тези няколко модела и ако нещо от тях липсва във вашия гардероб, побързайте да си го добавите, за да сте в крак с модата:

Вълнен или кашмирен костюм

Вълнен, кашмирен или мохерски костюм, особено за зимния сезон е безкрайна класика. Тя не само затопля, но изглежда луксозно и богато, като никой друг костюм. Такъв костюм ще бъде любимото ви облекло в студения сезон. Препоръчваме да купувате костюм с добро качество – един добър костюм ще продължи да ви служи вярно, поне няколко години и няма да загуби формата си.

Комбинацията от черно дълго палто и сив вълнен костюм изглежда много елегантно.

Тъмносиният вълнен костюм, комбиниран с кафява вълнена жилетка, ще създаде стилен класически вид.

Тъмно сивият костюм от вълна и синя класическа риза е идеален за среща или вечеря в ресторант. Създайте модерен контраст с останалата част . Това изображение ще помогне на черните кожени обувки да са пак на върха.

Яке от вълна

Якето от вълна не само ще замръзне в студения сезон, но и ще придаде елегантност на спокойните изображения в стила.

За работа може да комбинирате тъмно сиво вълнено сако и тъмносини дънки. Ако не се страхувате да комбинирате различни стилове, може да облечете обувките с кафява кожа.

Кафявата вълнена риза и тъмносиньото дънки са отличен вариант за изграждане ежедневния облик на офиса. Кафявите велурени обувки ще добавят имидж и изисканост.

Сивото или черно кожено мъжко яке Себастияни тъмносините дънки ще ви помогнат да създадете стилен имидж на офиса. Двойка с тази екипировка ще изглежда по естествен начин кафява кожена пустиня.

Палто или късо палто

Силуетите с мъжки палта и двукратни къси палта винаги ще са от значение, което прави тези неща печеливша инвестиция.

Моделите на светлокафяво дълго палто и тъмносинидънки:перфектен вариант за офис. Почитателите на експерименти могат да завършат изображението с черни кожени обувки. По този начин добавят малко класика към него.

Моделът сиво късо палто и черни дънки е подходящо за почти всяко обществено събитие. Ако не се страхувате да комбинирате различни стилове, може да поставите светлокафяви ботуши от велур върху краката си.

Плетена жилетка

Една плетена жилетка с яка за изпъване или жилетка с цип е отлична алтернатива на яке, по-спокойна и непринудена, но не по-малко стилна.

Сивата жилетка с назъбена яка ще ви помогне да създадете стилен офис вид. Кафявите кожени ботуши ще допълнят перфектно този вариант.

Ръкавици от кожа или велур

Аксесоарите за мъже са преди всичко индикатор за състоянието. Кожените ръкавици са незаменим детайл в есенно-зимния образ на стилния успешен мъж, който ще даде придаде елегантност, изчерпателност и със сигурност няма да остави ръцете Ви да замръзнат през студения сезон.

С тъмно кафяво палто и черни класически панталони може да отидете на среща в стилен ресторант.

Източик: bulgaria24.com